• MA - VR 8:00 - 17:00
  • Lagosweg 3, 2622 CZ DELFT, NEDERLAND

Onderhoud

Volledig servicepakket

Veel van onze klanten rijden Saab vanwege de degelijkheid. Maar ook een Saab heeft op zijn tijd aandacht nodig. Goed en tijdig onderhoud behoedt u voor onnodige (hoge) kosten in de toekomst. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle typen Saabs, met een duidelijk zwaartepunt op de typen 9-3, 9-5 en 900. De auto’s die bij de dealer als oud worden ervaren, vormen ons aandachtsgebied. Tot heel oud zelfs, wij zien het als onderdeel van ons vak om juist de oudere auto’s in een goede staat te houden. Uiteraard verzorgen wij voor u ook de APK en, mocht dat een keer nodig zijn, herstel van schade: kortom, een volledig servicepakket voor uw Saab. Onze diepgaande ervaring met Saabs betekent dat wij precies weten wat de zwakke plekken zijn en nagenoeg alle problemen al meerdere malen hebben opgelost.

Onderdelen

Door onze ervaring en specialisatie kunnen wij uw Saab goed en efficiënt onderhouden. Daarbij vervangen we alleen (slijtage)delen als dat ook echt nodig is. Ook voor de juiste banden, motorolie of een nieuwe accu voor uw Saab kunt u bij ons terecht, tegen concurrerende prijzen. Wij beschikken over een grote voorraad (gebruikte) onderdelen, waarmee wij alle reparaties voor de Saab-rijder aankunnen. In overleg met de klant wordt gekozen voor een nieuw of gebruikt onderdeel. Wij denken hierin met u mee en adviseren waar dat wenselijk is. Het behoeft geen betoog dat wij door deze werkwijze de kosten voor u als eigenaar op een aangenaam niveau kunnen houden. En door het gebruiken van gerecyclede delen dragen we ook een steentje bij aan het milieu!

Service

Wij zetten graag een stap extra om u als klant tevreden te houden. Een klein probleem lossen we als het even kan meteen op. Als u even moet wachten, kan dat met een kop koffie of thee in onze ontvangstruimte. Indien nodig kunt u van ons voor een bescheiden bedrag een Saab met ervaring als vervangende auto meekrijgen.