• MA - VR 8:00 - 17:00
  • Lagosweg 3, 2622 CZ DELFT, NEDERLAND

Over ons

EVARING

Bij Saab specialist Van Leenen in Delft kunnen Saab rijders al meer dan 35 jaar rekenen op vakkundige service die wordt uitgevoerd door liefhebbers. Ons werk is dan ook onze hobby! In 1980 zijn wij in Den Hoorn begonnen met het werken aan Saabs, destijds met de 96 als zwaartepunt. Onze vaste monteurs werken inmiddels ook al weer vele jaren aan Saabs. Gezamenlijk beschikt ons team van drie over een dikke 55 jaar Saab-ervaring!

Gerrit Jan

Gerrit Jan kocht zijn eerste auto in 1974: een tweetakt Saab met een vastgelopen motor. De reparatie ging hem goed af en het duurde niet lang voordat ook kennissen hem wisten te vinden als er aan een Saab gewerkt moest worden. Die kennissen hadden ook weer kennissen en het werden er steeds meer. Langzaam maar zeker kreeg het sleutelen de overhand boven de studie, en in 1980 werd de knoop doorgehakt: de oprichting van Automobielbedrijf van Leenen was een feit.

Luuk

Begonnen als stagiair, is Luuk nooit meer weggegaan bij Saab specialist van Leenen. Inmiddels werkt hij al meer dan 10 jaar alleen maar aan Saabs. Luuk houdt niet van pappen en nathouden: hij weet elk probleem echt en definitief op te lossen. Hij mag zich daarom met recht Saab-specialist noemen. In zijn vrije tijd mag Luuk graag een hengeltje uitgooien, maar ondertussen denkt hij na hoe hij het beste een Saab kan repareren.

René

René is de jongste medewerker binnen het bedrijf. Net als bij Saabs is jong een relatief begrip, want ook René werkt intussen alweer vele jaren aan Saabs: hij kan ze bij wijze van spreken blindelings uit elkaar kan halen en ook weer in elkaar zetten. In zijn vrije tijd luistert René graag naar Nederlandstalige muziek, iets waar hij op zijn werk maar beperkt gelegenheid toe krijgt.

Tevreden klanten

Bij ons in de werkplaats treft u Saab-liefhebbers, die perse voor dit merk hebben gekozen. En daarmee bedoelen we niet alleen het personeel, maar ook de clientèle! Onze klanten waarderen onze expertise, persoonlijke benadering en no-nonsense aanpak. Sommigen van hen komen al tientallen jaren bij ons terug om hun Saab te laten onderhouden. Ook voor u voegen wij graag iets toe aan het plezier dat u van uw Saab hoort te hebben.